Stukadoor diensten

Diensten

De stukadoor voor sausklaar stucwerk in omgeving Meppel.

Het aanbrengen van stucwerk is een zeer nauwkeuring klus om uit te voeren. Hiervoor is een stukadoor met kennis en ervaring nodig. Wilt u uw hele woning, slechts enkele wanden, of een ander project laten stucen in Meppel en omgeving? Hieronder vindt u de diensten die wij aanbieden. Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie. 

Informatie en pijzen. 

In de meeste gevallen worden de prijzen voor onze diensten per vierkante meter (m2) berekend. De gemiddelde kosten per liggen tussen de €10,00 en €30,00 per m2. Dit is afhankelijk van het soort ruimte, het aantal hoeken en de dikte van de laag van het stucwerk. Daarnaast is de prijs afhankelijk van het aantal te stucen m2.

 

Plafond of wanden

De kosten voor het stucen van een plafond zullen per m2 hoger uitvallen dan het stucen van wanden. Dit heeft te maken met het gebruik van extra materialen zoals een steiger en werken boven je macht. 

BTW – 21% of 9%

Het stucen van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 9% BTW tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen. Meer informatie hierover is te vinden op de site van de Belastingdienst

Als u een nieuwbouwwoning heeft gekocht is deze regeling helaas niet voor u van toepassing. 

Stukadoor diensten
Stucwerk​
Spuitwerk
Spuitwerk
Stukadoor diensten
Vloerafwerking​
Pleisterwerk
Buiten Pleisterwerk​

Wij werken o.a. met: